We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
/

Ons aanbod voor Schwalbe Motorbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Met Schwalbe banden fiets je vele kilometers

Voor je fiets zijn de Schwalbe banden een uitstekende keuze. Schwalbe is een merk van de Duitse onderneming Bohle die al 3 generaties lang gespecialiseerd is in het maken van fietsbanden. Het bedrijf is marktleider in Europa dankzij de expertise in fietsbanden en het deskundige advies en de goede service die bij deze banden horen. Daarom zijn Schwalbe banden uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel en op banden-outlet.be. Ben je dus op zoek naar nieuwe fietsbanden, bekijk dan de Schwalbe banden in onze online shop met verschillende soorten banden. Bij ons kun je terecht voor al je banden, dus heb je nog zomerbanden, winterbanden of seizoensbanden voor je auto nodig? Bestel deze dan ook meteen mee.


Bestel je fietsbanden met gratis verzending

Bij ons profiteer je van lage prijzen voor je fietsbanden. Als je nieuwe autobanden nodig hebt, dan kun je meteen ook je fietsbanden bestellen. Bestel je 2 of meer banden dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Je vindt bij ons verschillende maten fietsbanden zodat de bandenmaat van jouw fiets er altijd bij zit. En mocht je toch iets willen retourneren, dan heb je daar bij ons 30 dagen de tijd voor. Wil je meer informatie over je banden of kom je er niet helemaal uit als je gaat bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze shop is 24 uur per dag geopend en de openingstijden van onze klantenservice zijn zeer ruim. Aarzel dus niet langer en bestel je nieuwe fietsbanden eenvoudig en voordelig online.