We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
/

Ons aanbod voor Semperit Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Semperit Zomerbanden - Omdat het altijd werkt!

Semperit is een bandenfabrikant uit Oostenrijk die zich al sinds 1906 sterk maakt voor een kwalitatief hoogwaardige band volledig toegespitst op de Europese weg- en weeromstandigheden. Dat betekent dat de banden van Semperit geschikt zijn voor de uitdagende omstandigheden in de Alpen in de winter, maar ook voor de Europese, vaak regenachtige zomers. Semperit is onderdeel van de Contintental groep en combineert zo de locale Europese expertise met wereldwijde dekking en toegang tot de nieuwste innovatie centra en de modernste technieken. De Latijnse term “Semper it” betekent: “Het werkt altijd”. Dat zegt genoeg: Semperit staat voor een veilig en comfortabele rit, waar het plezier ook niet mag ontbreken. De sportieve banden hebben oog voor het milieu en voldoen aan alle eisen van de veeleisende bestuurder.

Semperit Zomerbanden

Semperit zomerbanden – Alpine kwaliteit voor een verrassende prijs

Semperit heeft voor de prijsbewuste consument uitstekende kwaliteit zomerbanden voor iedere weersomstandigheid en ieder wegtype. Het assortiment Semperit zomerbanden omvat een brede keuze, van UHP (Ultra High Performance) band met een snelheid tot 270 km/h (Speed-Life) tot de duurzame band voor de compacte- en middenklasse (Comfort-Life). De banden hebben allemaal gemeen dat ze met een uitgekiende rubbersamenstelling en een specifiek voor de natte zomer ontworpen loopvlakprofiel zorgen voor een veilige band, een stabiele wegligging, goede grip in droge- en natte bochten en een uitstekende bescherming tegen aquaplaning. De rubbersamenstelling zorgt voor een lage rolweerstand, een lange levensduur en een laag brandstofverbruik, met een bijkomend laag geluidsniveau.

Semperit zomerbanden – een vanzelfsprekende keuze

Dus als uw op zoek bent naar een kwalitatief goede zomerband van Europees fabricaat, dan is één van de Semperit zomerbanden waarschijnlijk een goede keuze. Vergelijk deze banden gerust met de vele andere merken zomerbanden die wij in ons assortiment hebben: Kiest u voor de duurde A-merk banden of toch liever een budgetband? Belangrijk is dat de kenmerken van de band voldoen aan de kwaliteitseisen en uw rijbehoefte. En als u het milieu-aspect belangrijk vindt, kijk dan naar het productieproces, de productielocatie en of de band de brandstofconsumptie en de uitstoot van schadelijke gassen inperkt. U heeft op banden-outlet.be in ieder geval ruim voldoende keuze!