We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
/

Ons aanbod voor Achilles banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Achilles banden staan voor kwaliteit

Achilles banden komen uit de fabriek van de Indonesische bandenfabrikant MASA. Deze fabrikant heeft sinds 1991 op het gebied van bandentechnologie en ontwikkeling van nieuwe banden samengewerkt met Pirelli en Continental. Kwaliteit staat bij deze autobanden voorop en dat is te zien aan de ISO certificeringen van de productielijnen en het gebruik van de nieuwste technologie. De productlijn van Achilles bestaat uit:

  • autobanden
  • performance banden
  • SUV banden
  • banden voor bedrijfswagens
Deze banden kun je als goedkope winterbanden of zomerbanden bestellen op banden-outlet.be Zo kun je in onze online shop voor elk voertuig en elk seizoen een geschikte Achilles band vinden. Bovendien hoef je de deur niet uit want je kunt je nieuwe autobanden gewoon thuis laten bezorgen.

Kwaliteit betekent: een band van Achilles

Banden van Achilles worden uitvoerig getest voor, tijdens en na het productieproces. Hierbij wordt de modernste apparatuur gebruikt. Achilles staat voor prestatie, kwaliteit en efficiëntie. Wil je ook een Achilles band uitproberen? Bestel ze dan in onze shop die 24 uur per dag open is. Profiteer naast onze lage prijzen van gratis verzending als je 2 of meer banden bestelt en laat ze eenvoudig monteren bij een van onze lokale montagepartners. Dankzij ons uitgebreide netwerk van 2.000 montagepunten is het eenvoudig om een garage te vinden die bij jou in de buurt zit of vlak bij je werk. Hier kun je de montage van je Achilles autobanden over laten aan deskundige monteurs. Heb je hier nog vragen over of wil je meer weten over onze producten? Onze klantenservice helpt je graag.